Diyar’da Hasan Çelik Sürprizi

Diyar’da Hasan Çelik Sürprizi
Diyarbakırspor’un eski futbolcularından Hasan Çelik, Diyarbakırspor’a futbol direktörü oldu. Çelik,”Teknik heyet ve futbolcularla el ele vererek takımı 2.Lig’e çıkarmak istiyoruz” dedi.

 

Futbolumuzun Unutulmaz Golcülerinden

Diyarbekirspor’da Play-Off maçları öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 1999-2000 ve 2000-2001 sezonlarında Diyarbakırspor’da forma giyen Türk futbolunun unutulmaz golcülerinden Hasan Çelik,Yeşil-Kırmızılı kulüpte futbol direktörlüğü görevine getirildi. Onursal başkan Feyzi İlhanlı ile takım arasında koordinasyon görevi yürütecek olan Hasan Çelik,15 yıl önce şampiyonluk yaşadığı Diyarbakır kentine karşı olan sevgisinden dolayı görevi hiçbir maddi çıkar beklemeden kabul ettiğini söyledi.

 

‘Benim Hiçbir Maddi Beklentim Yok’

Çelik ,”Futbolcu olarak 6 şampiyonluk yaşadım. Bir çok takımda forma giydim. Diyarbakırspor ve Diyarbakır’ın bende bıraktığı derin izler var. Bir çok kentte şampiyonluk yaşayabilirsiniz ancak hiç biri Diyarbakır kadar etkili olmaz. İnsanlar vefalıdır ve sizi asla unutmaz. Ben buraya bilgi ve birikimimi aktararak faydalı olmaya geldim. Maddi ve manevi olarak büyük mücadele veren,kulübü kimseye muhtaç etmeden ayakta tutan Feyzi başkanın mücadelesinden etkilendim. Bana teklif edince bu yüzden hiçbir maddi çıkar gözetmeden,pazarlık yapmadan ve anlaşma dahi yapmadan kabul etim.

 

‘Başarı Teknik Heyet ve Futbolcuların Olacak’

Burada emek veren değerli bir teknik heyet ve futbolcular var. Takımı onlar bu noktaya taşıdı,şampiyonluğa da onlar taşıyacak.  Ben sadece takım ile başkan ve yönetim arasında tecrübemle köprü olmaya çalışacağım. Başarı teknik heyet ve futbolcuların olacaktır. Kısmet olur da 2.Lig’e çıkarsak uzun vadeli çalışmalarımız olacak. Play-Off maçlarının havası farklıdır. Kaliteli bir teknik heyet ve takıma sahibiz.Çok iyi bir motivasyonla inşallah 2.Lig’e çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı ve camiayı takıma destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Haber :Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.