Diyar’da Program Değişikliği

Diyar’da Program Değişikliği
Diyarbekirspor, ikinci yarının ilk haftasında oynayacağı A.Bağcılar maçı için Antalya’dan doğrudan İstanbul’a geçmekten vazgeçti. Diyarbakır’da maça hazırlanacak olan takım,buradan İstanbul’a geçecek.

 

 

 

‘Takım Tatil Havasına Girer’ Endişesi

Diyarbekirspor, daha önce belirlediği kamp dönüşü Diyarbakır’a dönmeden Antalya’dan İstanbul’a gitme planını değiştirdi. İkinci yarı ilk hafta maçının İstanbul’da 20 Ocak Cumartesi günü Anadolu Bağcılarspor ile olması nedeniyle daha önce Diyarbakır’a dönmeden, Antalya’dan doğrudan İstanbul’a geçmeyi planlayan Yeşil-Kırmızılı takımda teknik heyet bu durumun takımı tatil havasına sokacağını düşünerek programı değiştirdi. Bugün kamp çalışmalarını tamamlayacak olan takıma 3 gün izin verilecek. 14 Ocak’ta Diyarbakır’da toplanacak olan takım, 19 Ocak Cuma günü uçakla İstanbul’a gidecek.

 

Son Hazırlık Maçı yarın

Bu arada  Diyarbekirspor’un hazırlık maçlarında galibiyet özlemi devam ediyor. İlk maçında Batman Petrolspor’a 3-1 yenilen Diyarbekirspor, ikinci sınavında ise 3.Lig ekibi Orhangazi Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı. Lig maçı havasında geçen maçta iki takım da tutuk bir görüntü çizdi.

Diyarbekirspor, son hazırlık maçında bugün 2.Lig ekibi Bodrumspor’la karşılaşacak. 10 gündür devam eden Antalya Belek Limak Arcadia Otel’deki kamp yarın akşam tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.