Diyar’dan Savunmaya Takviye

Diyar’dan Savunmaya Takviye
Diyarbekirspor, Çorum Belediyespor’dan stoper Uğur Bulut’u renklerine bağladı. Şimdi de genç bir forvet arayışı var.

 ‘Önemli Bir Camiaya Geldim’

Diyarbekirspor, Çorum Belediyespor'dan savunma oyuncusu Uğur Bulut'u transfer etti. Yeşil-Kırmızılı kulüp, geçen sezon 3.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Çorum temsilcisinde 31 maçta forma giyen ve daha önce Sivas Belediyespor'da oynamış olan 26 yaşındaki stoper Uğur ile yapılan transfer görüşmelerini olumlu sonuçlandırarak resmi sözleşme imzaladı.

Futbol kamuoyunda saygınlığı olan bir camiaya geldiğini ifade eden Uğur Bulut ise,"3.Lig'in üstünde marka bir kulüp ve büyük bir taraftar gücü.Başarıya hasret bir camiaya.İnşallah hep beraber kenetlenip şampiyonluğa koşacağız" diye konuştu.

 

‘Kadromuz Daha da Güçlendi’

Onursal başkan Feyzi İlhanlı, nokta transferlerle geçen sezonki kadroyu güçlendirerek şampiyonluk için iddialı hale geldiklerini söyledi.

İlhanlı, "Maddi ve manevi olarak hiç bir özveriden kaçınmıyoruz.3 yıldır kaçan şampiyonluğu bu defa Play/Offa bırakmadan yaşamak istiyoruz.Uğur'la birlikte kadromuz daha da güçlendi. Yaş kontenjanına takılmayan genç bir forvet oyuncusu alarak transferi kapatmak istiyoruz"dedi.

 

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.