Diyar'dan 'Yıldırım' destek

Diyar'dan 'Yıldırım' destek
Diyarbakırlı işadamları Fenerbahçe kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulunda yeniden aday olması için destek verdi.

Fenerbahçe kulübünden tüm gözler Mayıs ayında yapılacak olağan genel kuruluna çevrilirken, Diyarbakırlı işadamları İstanbul’da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Diyarbakırlı olan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıda, Diyarbakırlı işadamları Mayıs ayında yapılacak Fenerbahçe kongresinde Aziz Yıldırım’a tam destek verdi.

Forma verdi

Toplantıya Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu’da katıldı. Aziz Yıldırım’a tam destek veren Kadayıfçıoğlu, toplantının ardından Yıldırım’a Diyarbakırspor forması armağan etti. Görüşmede, iki kulüp kardeş kulüp ilan edilirken, Bilal Kadayıfçıoğlu, Aziz Yıldırımla gurur duyduklarını ve desteklediklerini söyledi.

Kadayıfçıoğlu, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırıma Diyarbakır’ın yeni stadının açılışından sonra özel maç daveti ve Diyarbakıra gelmesi teklif edildi. Aziz Yıldırım da bu teklifi değerlendireceklerini belirtti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.