Diyar,Destek Bekliyor

Diyar,Destek Bekliyor
Diyarbekirspor, Ankara Demirspor’u yenip yeniden çıkışa geçmek isterken,son haftalarda üzdüğü taraftarlarından tam destek bekliyor. Pazar günü tribünlerin dolması bekleniyor.

 

Mutlak Kazanma Hedefi

Seri galibiyetlerle başlayarak ilk 3 haftada 9 puan toplayıp lider olduğu ligde son haftalarda düşüşe geçen Diyarbekirspor, 8 Ekim Pazar günü oynayacağı Ankara Demirspor maçını yeni bir çıkış serisinin başlangıcı olarak görüyor. Maçla ilgili hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım,kendisi gibi şampiyonluk hedeflediği ligde son haftalarda kötü sonuçlar alan Ankara Demirspor’u yenerek yeniden zirveye ortak olmak istiyor.Kendi aralarında toplantı yapan teknik heyet ve futbolcular,birlik ve beraberlik sözü vererek bu maç için mutlaka kazanma hedefi belirledi.

 

Başkandan Maça Davet

Diyarbekirspor, Pazar günkü maçta taraftarlarından tribünleri doldurarak takıma destek vermelerini bekliyor. Yerel basın ve kulübün resmi sosyal medya hesaplarından maçla ilgili çağrı ilanı yayınlayan Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,birlik ve beraberlik vurgusu yaparak taraftarları maça davet etti.

Takımı bu sezon hem iç saha hem deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Azrailler Grubu,Ankara Demirspor maçı için görsel şov ve gösteriler hazırlıyor. Maç günü tribünlerde şov yapacak olan grup,maça gelecek diğer taraftarlarla omuz omuza vererek takımı destekleyecek.

Dilek Akin/Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.