DİYAR,KARADENİZDE KAYIP

DİYAR,KARADENİZDE KAYIP
Diyarbekirspor, 1461 Trabzon ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Diyarbekirspor galibiyeti kaçıran taraf oldu.

 

 

Emrah Ve Umut Yoktu

TFF 3. Lig 2. Grup Takımlarından Diyarbekirspor, 1461 Trabzon ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Ahmet Suat Özyazıcı Stadında oynanan karşılaşmaya sakat olan Emrah Kiraz ve Umut Dilek ile takımdan ayrılan Vedat Budak gibi  üç  önemli oyuncusundan yoksun olarak sahaya çıkan Diyarbekirspor, baştan sona iyi oynadığı karşılaşmada 4 net gol pozisyonundan yararlanamadı.

 

İkinci Yarı Tek Kale Geçti

 

Yusuf Yağmur, Emre Tosun,Mustafa Aydoğdu ve Mehmet Özdıraz ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Diyarbekirspor, sahadan 1 puanla ayrılarak, haftayı 1 puanla değerlendirdi.

Diyarbekirspor,özellikle ikinci yarıda baskılı oynadı ama gol bulamayınca beraberlikle yetindi.

 

Maçın karnesi

Stat: Ahmet Suat Özyazıcı

Hakemler: Ömer Şivka, Murat Erölmez, Efe Kurtuluş

1461 Trabzon: Ogün Çebi, Ali Han Tunçer, Yüksel Şişman, Savaş Çakır, Yağızcan Erdem, Sefacan Taşkolu,  Semih Karadeniz, Melih Kabasakal, Rasimcan Değirmenci, Aykut Sevim, Aykut Civelek

Diyarbekirspor: İhsan Turgut Kırveli, Emre Tosun, Mustafa Aydoğdu, Ercüment Balıkcı,  Yusuf Yağmur, Abdullah Çetin, Gökhan Köseoğlu, Fatih Ergen, Osman Bayrak, Mehmet Özdıraz, Aykut Çift

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.