DİYAR,TELAFİ PEŞİNDE

DİYAR,TELAFİ PEŞİNDE
Geçen hafta deplasmanda Turgutluspor'a 3-0 yenilen Diyarbekirspor,bugün (Pazar) kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor'u ağırlayacak.Saat 15.30'da başlayacak maçta tek hedef 3 puan.

DİYAR,TELAFİ PEŞİNDE

Geçen hafta deplasmanda Turgutluspor'a 3-0 yenilen Diyarbekirspor,bugün (Pazar) kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor'u ağırlayacak.Saat 15.30'da başlayacak maçta tek hedef 3 puan.

Ligin ilk iki maçından 3 puan çıkaran Diyarbekirspor, bugün Halide Edip Adıvarspor’u konuk ediyor. Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanacak karşılaşmayı Ahmet Balkan yönetecek.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor, sezonun üçüncü hafta maçında Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek. Ligin ilk iki maçından 1 yenilgi ve 1 galibiyet alarak, 3 puan toplayan Diyarbekirspor, İstanbul temsilcisi karşısında galibiyet arayacak. İlk iki maçından 1 galibiyet ve 1 yenilgi alarak 4 puan hanesine yazan ve ligin üçüncü sırasında yer alan Halide Edip Adıvarspor ise Diyarbakır’dan puan la ayrılmak için mücadele edecek.

DİYAR RAKİBİNDEN ÜSTÜN

Halide Edip Adıvarspor ile daha önce iki kez karşı karşıya gelen Diyarbekirspor, rakibine puan kaptırmadı. Her iki maçta da rakibini mağlup ederek, üstünlüğünü kanıtlayan Diyarbekirspor, üçüncü sınavından da 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyor.

UMUT DİLEK FORMA BEKLİYOR

Eski takımıyla sorun yaşadığı için Tahkim Kurulu tarafından 4 hak mahrumiyeti cezası alan ve hafta içinde cezası kaldırılan Umut Dilek, Halide Edip Adıvarspor maçında forma bekliyor. Deneyimli futbolcunun teknik direktör Bülent Akan tarafından ilk on birde sahaya sürülmesi bekleniliyor.

AKAN’DAN UYARI

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Bülent Akan,  Halide Edip Adıvarspor maçı için futbolcularını uyardı.

Deneyimli teknik adam, dün futbolcularıyla yaptığı toplantıda, rakipleriyle yapacakları maçın zorlu geçeceğini ve az hata yapan tarafın sahadan üstün ayrılacağını vurguladı.

Akan, futbolcularına yönelik yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

“Bu karşılaşma hem bizim hem rakibimiz için büyük önem taşıyor. Az hata yapan takımın başarılı olacağı bu maçta, kesinlikle hatasız oynamanızı istiyorum. Kazanmamız için dikkatli olmalıyız.”

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

Bugün oynanacak karşılaşmayı Balıkesir bölgesi hakemleri yönetecek. Ahmet Balkan’ın düdük çalacağı karşılaşmada, Mutlu Çiğdem ve Mert Baykal yardımcı, Samet Kaan Keskin ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.  Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanacak karşılaşma Saat 15:30’da start alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.