Doktorlar geldi ama oda yok…

Doktorlar geldi ama oda yok…
Ergani Devlet Hastanesi’nde görevlendirilen Üroloji ve Göğüs Hastalıkları uzmanı doktorlara oda tahsis edilmediği iddia ediliyor.

 

 

Ergani Devlet Hastanesi’nde görevlendirilen Üroloji ve Göğüs Hastalıkları uzmanı doktorlara oda tahsis edilmediği iddia ediliyor. Hastane yönetiminin davranışı eleştiri konusu oldu. Hastanenin Başhekimi Mehmet Baturay, göreve yeni geldiğini söz konusu iddiaları araştıracağını söyledi.

Doktor sorunu çözüldü ancak…

Ergani’de yıllardır eksikliği hissedilen iki önemli branşta doktor görevlendirmesi yapıldı ve bu durum uzun süredir bu konuda sıkıntı yaşayan ilçe halkını mutlu etti. Ancak görevlendirme yapılan doktorlara hastane yönetimi tarafından oda tahsis edilmediği iddia ediliyor. Ergani Devlet Hastanesi’ne atanan Üroloji Uzmanı Suat Em ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Cebrail Sınır’a poliklinik odaları tahsis edilmediği, iki doktorun da küçük odalarda hizmet verdiği belirtildi.

Poliklinik olması gereken yeri hastane yönetimi kullanıyor

Hastanede poliklinik hizmeti verilmesi gereken zemin katı hastane yönetimi kullanıyor. En kritik poliklinikler olan kardiyoloji, kadın doğum ve göğüs hastalıkları ikinci katta yer alıyor. Bu durum hem hastalar hem de doktorlar açısından sıkıntılara neden oluyor. Hastane yönetiminin tavrı tepki çekiyor. Vatandaşlar,”Daha önce doktor sorunu vardı, bu aşıldı. Bu defa da doktorlara oda tahsis edilmiyor. Bu nasıl anlayıştır, anlayamadık doğrusu “ diyerek tepki gösteriyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz hastana başhekimi Mehmet Baturay, göreve yeni geldiğini belirterek, söz konusu iddiaları araştıracaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.