Doktoru dinlemedi, felç riskiyle karşı karşıya geldi

Doktoru dinlemedi, felç riskiyle karşı karşıya geldi
Batman bel ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ve doktorların ameliyat olması gerektiği yönündeki tavsiyesini dinlemeyen Ramazan Demirtaş, bel çektirme yöntemine başvurunca felç olma riskiyle karşı karşıya geldi.

Demirtaş, ameliyat edilerek, sağlığına kavuştu.

  Batman’da 74 yaşındaki Ramazan Demirtaş, bel ağrısı ve yürüyememe şikayetiyle Bölge Devlet Hastanesine başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde, Demirtaş’ın bel fıtığının patladığı tespit edilerek, ameliyat olması önerildi. Ancak Demirtaş, doktorların tavsiyelerini dinlemeyerek, ilkel olan bel çektirme yöntemine başvurdu. Durumu daha da kötüleşen ve felç olma riskiyle karşı karşıya gelen Demirtaş, acil olarak hastaneye getirildi. Burada ameliyata alınan Demirtaş, sağlığına kavuştu.

  Ameliyatı gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzm. Dr. Mustafa Karakuş, “Hastaya acil müdahale edilmesiydi bacaklarındaki güç kaybı nedeniyle felç olabilirdi. Ameliyat başarılı geçti. Hastamız aynı akşam yürüyebildi ve ağrıları tamamen geçti” dedi.

  "Tekrar yürüyebilmek çok güzel"

  Ağrılarından kurtulmanın mutluluğunu yaşayan Ramazan Demirtaş ise, “Ağrı çekmek çok zor bir şey. Sağlıklı olmak dünyanın en büyük serveti. Ameliyattan korktuğum için halk arasında bel çektirme denilen işlemi yaptırdım ama bir an öldüğümü zannettim. Bir daha yürüyebileceğimi sanmıyordum. Doktorum ayaklarıma kavuşmama vesile oldu. Bana bir dünya bağışladı. Doktorum ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” diye konuştu. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.