DSİSpor Ailesi ile buluştu

DSİSpor Ailesi ile buluştu
Diyarbakır DSİSpor'un kuruluşunun 45.yılı nedeniyle düzenlenen "Dünden Bugüne DSİSpor Camiası" etkinliğine kulübün eski futbolcu,teknik adam ve yöneticilerinin yanı sıra spor camiasını buluşturan organizasyona dönüştü.

Tigris Haber- Diyarbakır DSİSpor'un kuruluşunun 45.yılı nedeniyle düzenlenen "Dünden Bugüne DSİSpor Camiası" etkinliğine kulübün eski futbolcu,teknik adam ve yöneticilerinin yanı sıra spor camiasını buluşturan organizasyona dönüştü.Kulübe hizmet edip şu an hayatta olmayan spor adamlarının plaket verilmesi sırasında plaketleri alan spor adamlarının yakınları duygusal anlar yaşadı.

Yıllar Sonra Bir Araya Geldiler


1973 yılında kurulan ve bugüne kadar futbol,basketbol,voleybol başta olmak üzere bir çok branşta önemli sporcular yetiştiren Diyarbakır DSİSpor'un kuruluşunun 45.yılında anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
DSİ 10.Bölge Müdürlüğü'nun ev sahipliği yaptığı etkinlikte kulübün 45 yılına damga vuranlar,slayt gösterisi ile davetlilere izlettirildi.


Kulübün kurucusu olan ve aynı zamanda yüzlerce sporcunun DSİ'de işe alınmasını sağlamış olan merhum Cuma Gültekin'in isminin anons edilmesi sırasında salondan büyük bir alkış koptu.

Hayatını Kaybedenler Plaketle Anıldı


Aralarında Cuma Gültekin,Vedat Tanrıverdi,Levent Tekne (1993'te Antalyaspor'da oynarken Rüştü Reçber ile beraber kaza geçirip hayatını kaybetti),Hasan Özbek (Kartal Hasan lakabı ile biliniyor,Mardinspor ve Diyarbakırspor'da da oynadı.Trafik kazasında hayatını kaybetti) ve bir çok spor adamının bulunduğu hayatını kaybeden DSİSpor emektarlarına plaketler verildi.Plaketleri alan merhum spor adamlarının yakınları duygusal anlar yaşadı.
Etkinliğe katkı sağlayan Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), DSİ Bölge Müdürlüğu,bazı sendikalar ve spor taban birliklerine de plaket verildi.

DSİSpor,Amatör Lige Katılacak


DSİ 10.Bölge Müdürü Ali Gökyel,DSİSpor'un büyük bir aile olduğuna dikkat çekerek kulübün 45 yılına emek verenlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Bölge Müdürü Gökyel,gelen talep üzerine futbolda genç kategorilerinden sonra amatör kategorisindeki liglere de katılacaklarını açıklarken,bu gelişme salondan büyük alkış aldı.
Etkinlik,davetlilere verilen yemekle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.