DTB Başkanı Yeşil 'Ortak proje üreteceğiz'

DTB Başkanı Yeşil 'Ortak proje üreteceğiz'
DTB Başkanı Yeşil 'Ortak proje üreteceğiz'

Diyarbakır Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Buğday, Arpa, Mercimek, Pamuk alım ve satım pazarında bulunan tüccarlar ile görüşen Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, kent merkezinde dört farklı bölgede bulunan buğday alım satımı yapan üyeler için ortak proje üreteceklerini söyledi. 

  Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ayhan Diyarbakır Ticaret Borsası'na kayıtlı üye tüccarları ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinledi.

  DTB Başkanı Engin Yeşil yapmış olduğu ziyarette fizibilite çalışmaları tamamlanan lisanslı depoculuğun Diyarbakır’da yapılacağını hatırlatarak, "Kentte tüccar ve sanayicinin beklentilerine yönelik çalışmalarımızı aralıksız olarak yürütmekteyiz. DTB olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızı üyelerimizle paylaşıp onların fikir ve önerilerini almaktayız. Kentimizin dört  farklı bölgesinde bulunan ve yaklaşık 300 tüccarın bulunduğu Buğday, Arpa, Mercimek Alım Satım Pazarı için üyelerimizin fikirler ve önerileri ile ortak yeni bir proje  üreteceğiz" dedi.

  Diyarbakır Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Buğday, Arpa, Mercimek, Pamuk Alım ve Satım Pazarı'nda bulunan tüccarlar ise özellikle DTB Başkanı Engin Yeşil ve DTB Başkan Yardımcısı Şeyhmus Ayhan’a yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Daha önceki toplantılarda ve çalışmalarda üyeler ile birlikte hareket etmenizi taktir ediyoruz. Kentte bulunan tüccarların görüş ve önerilerinin alınıp hazırlanacağı projenin de çok başarılı olacağını düşünmekteyiz’’ ifadelerini kullandı.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.