DTB MECLİS BAŞKANI AY ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ İÇİN İFTAR VERDİ

DTB MECLİS BAŞKANI AY ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ İÇİN İFTAR VERDİ
Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Meclis Başkanı Ahmet Ay, toplumun bir parçası olan engelli tüm vatandaşların karşılaştıkları sorunların önüne geçilmesi için toplumsal bilincin artırılması gerektiğini söyledi.

  DTB Altınokta Körler Derneği Diyarbakır şubesi üyelerini düzenlediği bir iftar yemeğiyle bir araya getirdi. İftar yemeğine, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç, Altınokta Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Akif Karakaş ile dernek üyeleri katıldı. Altınokta Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Akif Karakaş maddi durumu düşük görme engellileri bir araya getiren Diyarbakır Ticaret Borsası'na teşekkür ederek, engelli arkadaşlarımızı düşünüp böyle bir geceyi düzenlemelerinin kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi.

  DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay ise engelli vatandaşlarının karşılaştıkları sorunların önüne geçilmesi gerektiğini belirterek, "Bu kardeşlerimize yardımcı ve destek olmamız gerekmektedir. Bunun içinde toplumsal bilincin artırılması gerekmektedir. Engellilerimiz sadece toplumdan manevi güzellik-destek bekliyor. Kalbinizin güzelliğini ve yüreğinizin güzelliğini his etmeleri ve görmeleri için yüzünüzün gülmesini istiyorlar. Davetimizi kırmayıp bizleri bu akşam onurlandıran tüm görme engellilerimize teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.