DTB YÖNETİMİ GIDACI ÜYELERİYLE BULUŞTU

DTB YÖNETİMİ GIDACI ÜYELERİYLE BULUŞTU
Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal İle Meclis Başkanı Ahmet Ay Ticaret Borsasına Üye, Borsa kotasyonunda yer alan çırçır press, Yağlı tohum,canlı hayvan, et, meyve ile hububat ürünleri alım satım yapan şirket yöneticileri ile bir araya

 

toplanti-2-002.jpgtoplanti-3-002.jpg

Mümin AĞCAKAYA

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanlığınca Ticaret Borsasında işlem yapan üyelere yönelik üç ayrı grup halinde üye sorunlarını dinleme, üyelere verilen hizmetler ile Ticaret Borsası tarafından yapılan çalışmalar hakkında Üye, Paydaş toplantısı düzenledi.

DTB  Başkanı Ebubekir Bal, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, Ticaret Borsası Başkan Vekilleri Engin Yeşil, Şeyhmus Ayhan,Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Özkılıç, Şükrü Boylu ve Meclis Üyeleri ile Ticaret Borsası  Üyeleri bir araya geldi.

Ticaret Borsası Üyeleri ile bir araya gelmeleri konusunda açıklama yapan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Hedefimiz Diyarbakır Ticaret Borsanın örnek bir borsa haline gelmesini sağlamaktır.’’dedi.

-DÜŞÜNCELERİNİZ BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR-

Diyarbakır Ticaret Borsasının Üyeleri ile bu tür toplantıları sürdüreceklerini belirten DTB Başkanı Ebubekir Bal, Üç grup halinde yapacağımız bu toplantılar sonucunda Üyelerimizin talep ve görüşlerine Borsamızın ileriki süreç içerisinde yapacağı planlamalarda yer vereceğiz. Özellikle sektör el sorunların çözüm noktasında gerek eğitim gerekse lobi faaliyetleri ile çözüme katkı sağlayacak faaliyetleri belirlemek amacıyla çalışmalarına devam ettiğimiz stratejik plan çalışmalarına esas teşkil edecek paydaş toplantılarında çıkan sonuçlar bizler için büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle görüş ve düşünceleri ile çalışmalarımızda bizlere yön veren Üyelerimiz ile birlikte Borsamızı Yönetmek istiyoruz’’dedi.

-BORSA FAALİYETLERİ ANLATILDI-

Daha sonra Diyarbakır Ticaret Borsası Genel sekreter Yardımcısı Gökhan Çeliker Diyarbakır Ticaret Borsasının yürüttüğü projeler ile  faaliyetlerinden kısaca bahsederek yapılan paydaş toplantılarının amaç ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.