DTSO’da İzmir Enternasyonal Fuarı’nda

DTSO’da  İzmir Enternasyonal Fuarı’nda
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, 83. İzmir Enternasyonal Fuarına katıldı.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, 83. İzmir Enternasyonal Fuarına katıldı. 
‘Lojistik’ temasıyla 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen 83. İzmir Enternasyonal Fuarı, Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndeki açılış töreni ve konuşmalarla başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen törende çok sayıda ülkeden gelen temsilcilerin yanı sıra Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar da katıldı. Fuar açılışı öncesi Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Bayrak, Kültür ve Turizm Daire Başkanı Muharrem Cebe, Kültür ve Turizm Müdürü Cevahir Sadak Düzgün ve DESOB Başkan Yardımcısı Abdüllatif Aykul’dan oluşan heyet ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Diyarbakır standını ziyaret eden misafirler ile tek tek ilgilenen DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır'ın insanlığın ortak değeri olan birçok kültürel değere, tarihi yapılara ve zengin bir mutfağa sahip olduğunu, ancak bunun hem yurt içinde hem de yurt dışında yeterince bilinmediğini belirterek, fuar ve çeşitli iş gezileri ile bu durumun aşılabileceğini söyledi.

“Onur konuğu olmaktan onur duyduk”
Aynı zamanda uluslararası birçok katılımcının bulunduğu İzmir Fuarı’nda onur konuğu olarak bulunmaktan onur duyduklarını belirten Sayar, “Oda olarak fuar süresi boyunca yönetim kurulumuz meclisimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile fuarda olup Diyarbakır’ımızı temsil edeceğiz” dedi. Ülkemizde devam eden barış sürecinin yarattığı olumlu atmosferin nihai barış ile noktalanması konusunda işverenlere de önemli görevler düştüğünü, doğusuyla batısıyla iş dünyasının da süreci ilerletme çabası içerisinde olduklarını görmekten memnuniyet duyduklarını belirten Sayar, fuarın hem sosyal hem de ekonomik olarak Diyarbakır'a önemli katkılar sunacağını dile getirdi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.