Duran Toplarda Tam Bir Usta

Duran Toplarda Tam Bir Usta
Amedspor, geçen sezon Sancaktepe Belediyespor’da frikikten toplam 11 gol atan Umut Koçin’i transfer etti.Almanya doğumlu olan Bingöl asıllı futbolcu,”Taraftarların huzuruna çıkacağım günü özlemle bekliyorum” dedi.

 

Amedspor, dış transferde önemli bir adım attı. Geçen sezon Sancaktepe Belediyespor’da 11  frikik golüne imza atan ve duran toplardaki ustalığı ile dikkat çeken 30 yaşındaki Umut Koçin ile anlaşmaya varıldı. Başta Süper Lig olmak üzere Türkiye’deki tüm profesyonel liglerde forma giyen Umut,büyük bir camiaya geldiği için mutlu  ve heyecanlı olduğunu söyledi.Başarılı futbolcu, “ Kendi memleketimize yakın yere geldik. Sizin önünüzde oynayacağım için çok mutluyum. Kesinlikle benim için doğru karar olduğunu düşünüyorum. Ekip olarak burada güzel şeyler yapacağız. Bu kulübü güzel yerlere taşımak ve her şeyimi vermek isterim. Son olarak burada olmaktan mutluyum. Taraftarın önünde oynamak beni mutlu edecektir. Sezonu dört gözle bekliyorum. ” dedi.

 

Süper Lig’de de Forma Giydi

Almanya’nın Hamburg kentinde doğan ve aslen Bingöllü olan Umut Koçin,futbol hayatına 2005 yılında Hambur U17 takımında başladı. Türkiye’de ise Kayserispor, Karşıyaka, Pazarspor ,Nazilli Belediyespor ve Sancaktepe Belediyespor’da oynadı. Umut,504  dakika görev aldığı Süper Lig’de 23 müsabakada, 680 dakika görev aldığı Türkiye Kupası’nda 10 müsabakada, 176 dakika görev aldığı 5 TFF 1. Lig müsabakasında 1 gol, 3.644 dakika görev aldığı 50 TFF 2. Lig müsabakasında 11 gol ve 2.965 dakika görev aldığı TFF 3. Lig’de 7 golü kariyerine sığdırdı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.