Durankayalı çocuklar palyaço ile tanıştı

Durankayalı çocuklar palyaço ile tanıştı
Hakkari’nin Durankaya beldesindeki öğrenciler, “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” etkinlikleri kapsamında palyaço ile tanıştılar.

 Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından “Oyuncaklarla Renklenen Dünyamız Projesi” kapsamında Durankaya beldesindeki Dağsu Anaokulu’na maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla kardeş okul seçildi. 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile Dağsu Anaokulu ziyaret edilerek palyaço gösterisi ve çeşitli oyunlar sahnelendi. Palyaço ile ilk kez tanışan öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

  Burada düzenlenen programa Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kahraman, okul müdürleri Suvar Kara ve Mehmet Arif Tatlı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kardeş okul olarak seçilen Dağsu Anaokulu’na 1 adet masa, 1 adet bilgisayar, 2 adet dolap, 3 adet pano, 2 adet askı, 40 metrekarelik halıfleks, 5 adet sandalye, 12 koli oyuncak ve değişik eğitim materyali hediye edildi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.