Durum şimdi daha ciddi

Durum şimdi daha ciddi
Sivas maçına çıkmadığı için hükmen yenik ilan edilip 3 puanı silinen Amedspor için Tuzlaspor maçı final havası kazandı.

 Pazar günkü maça mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanılıyor.

Hedef ligde tutunmak

Son 61 deplasman maçının 41’inde uygulanan taraftar yasağını protesto etmek ve bu haksızlığa dikkat çekmek amacıyla geçen hafta gittiği Sivas’ta son anda karar alıp maça çıkmayan Amedspor,TFF’den gelen 3-0 hükmen ilan edilme ve 3 puan silme cezalarından sonra adeta kırmızı alarma geçti. 20 puana düşen Amedspor ile düşme hattında yer alan Tuzlaspor arasındaki puan farkı 6’ya indi. Mersin ve Kocaeli Birlikspor’un küme düşmesinin kesinleştiği 2.Lig Kırmızı Grup’ta Amedspor’un bundan sonraki hedefi ligde tutunmak olacak. Bunu başarması ise kolay görünmüyor. Kalan haftalarda her maç final havasında olacak.

Taraftarlara destek çağrısı

Bu maçların ilkinde Pazar günü Tuzlaspor’la kendi sahasında karşılaşacak. Tek hedef bu maçtan zaferle ayrılarak hem moral bulmak hem de küme düşme tehlikesinden iyice uzaklaşmak.

Tuzlaspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Amedspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Sosyal medyada yapılan çağrılarda maçın önemine dikkat çekilerek taraftarlardan tribünleri doldurup takıma destek vermeleri istendi.

Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.