E-Devlet'te soy ağacı sorgulama kilitlendi.

E-Devlet'te soy ağacı sorgulama kilitlendi.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından e-Devlet sistemine entegre edilen 'Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama' sistemi yoğunluktan kilitlendi.

E-Devlet sisteminde yeni dönem başladı. Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından e-Devlet sistemine entegre edildi. Ancak uygulamaya yoğun talep sistemi kitledi.

E-Devlet Kapısı bünyesine yeni bir özellik daha ekledi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sayesinde 'Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama' yapmak mümkün.

ALT-ÜST SOY BİLGİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Kullanıcı adı ve şifreleriyle e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü altyapısı üzerinden alt-üst soy bilgisi sorgulama hizmeti kullanılabiliyor. Sisteme girenler 'belge oluştur' diyerek geçmiş yıllara ait soy ağaçlarını görebiliyor.

YOĞUNLUKTAN KİLİTLENDİ

Öte yandan soy hizmeti sayfayı kilitledi. Alt-üst soy bilgisi sorgulama sistemine girenler, "Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir" uyarısıyla karşılaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.