Efsane Diyarbakırspor İçin Kritik Gün

Efsane Diyarbakırspor İçin Kritik Gün
Diyarbakırspor’un zarara uğratılmasıyla ilgili olarak yıllardır devam eden hukuki süreçte yarın (Çarşamba) kritik bir gün olacak. 5.Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam eden davada bugün önemli kararlar çıkması bekleniyor.

Tigris Haber- Son Duruşmaya Katılmayanlara İkaz

Adli yıl tatili başlamadan önce Haziran ayında Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen Diyarbakırspor davasında hakim, duruşmaya katılmayan bazı eski başkan ve yöneticilerin mahkemeye zorla getirilmesine karar vermişti.

Mahkeme hakimi, yasal yollardan yapılan tebliğe rağmen duruşmaya katılmayan aralarında kamuoyunun yakından tanıdığı bazı başkan ve yöneticilerin de bulunduğu çok sayıda sanığın bir sonraki duruşmaya polis zoruyla getirilmesine karar verirken,Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’un müdahil olduğu davanın  3 Haziran’daki duruşmasına yargılanan eski yöneticilerden sadece 2’si katılarak savunmalarını yapmış ve  5 eski başkan ve yönetici avukatları aracılığıyla mazeret bildirerek duruşmaya katılmamıştı.

Bugün Önemli Kararlar Çıkabilir

 Hakim ,aralarında eski başkanların da bulunduğu bir çok kişi hakkında bir sonraki duruşmaya zorla getirilme kararı vererek duruşmayı 7 Kasım 2018 tarihine  ertelemişti.

İşte ertelenen o duruşma bugün (Çarşamba) yapılacak. Diyarbakır 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde sabah görülecek davada önemli kararlar çıkması bekleniyor. Yeniden ayağa kalkan ve 1.Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor’un borçlarından temizlenmesi için bu davada çıkacak kararlar büyük önem taşıyor. Bugünkü duruşmaya bazı taraftarların ve spor adamlarının da mahkeme salonuna gelerek ilgi göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.