Efsane Kaptanın Kardeşi Amedspor’da!

Efsane Kaptanın Kardeşi Amedspor’da!
Dış transferler çalışmalarına devam eden Amedspor, görüşmeler neticesinde takımın trafik kazasında yaşamını yitiren kaptanı Şehmus Özer’in kardeşi Nezir Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Dış transfer çalışmalarını aralıksız devam eden Amedspor, son olarak 2. Lig ekiplerinden Tokatapor’un formasını terleten ve aynı zamanda rahmetli kaptanı Şehmus Özer’in kardeşi olan Nezir Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Özer, Santrafor mevki oyuncusu.

Nezir Özer ile kulüp başkanı Nurullah Edemen ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu bir görüşme gerçekleşti. Görüşme neticesinde Nezir Özer, kendisini 2 yıllığına Amedspor’a bağlayan imzayı attı. Nezir Özer, akşam saatlerinde Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kafileye katılıp sabahki idmana başlayacak.

Nezir Özer’in kariyeri

Futbol hayatı Ergani Spor ile başlayan Diyarbakır Ergani doğumlu 27 yaşındaki Nezir Özer, profesyonel futbol yaşantısını 2008-9 sezonunda Amedspor’da, son 3 sezonunu ise sırasıyla 2015-2016 Kayseri Erciyespor, 2016-2017 Aydınspor ve2017-2018 Tokatspor’da sürdürdü.

Özer, TFF 1. Lig’de 2 müsabakada 65 dakika, 2. Lig’de 141 müsabakada 8019 dakika ve 17 gol, Türkiye Kupası’nda ise 14 müsabakada 795 dakika ve 2 gol ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.