Efsaneden 9  İsme  İhraç

Efsaneden 9  İsme  İhraç
Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’da yönetim,sosyal  medya üzerinden  kulübe zarar veren tutarsız, karalayıcı, beyanat ve açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle Abdülkadir Duran ve 9 üyeyi ihraç etti

Foto :Şehmus Akyıl 

Tigris Haber- Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’da yönetim,sosyal  medya üzerinden  kulübe zarar veren tutarsız, karalayıcı, beyanat ve açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle Abdülkadir Duran ve 9 üyeyi ihraç etti. Başkan Şehmus Akyıl,”Bu kişilerin kulübümüzle hiçbir ilişkisi kalmamıştır. Bu şahsın bugüne kadar Diyarbakır’da hemen herkesi savcılığa şikayet etmekle tehdit etmesi ve şahsıma ait olan adli belgeyi kanunsuz şekilde sosyal medya hesabında paylaşması da düşündürücüdür “ dedi.

Tigris Haber

Kulüpten Yazılı Açıklama Yapıldı

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor’da yönetim,sosyal  medya üzerinden  kulübe zarar veren tutarsız, karalayıcı, beyanat ve açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle Abdülkadir Duran ve 9 üyeyi  önce disiplin kuruluna sevk etti,sonra da ihraç etti. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada,” Diyarbakırspor Yönetim Kurulumuz aldığı karar ile "Sosyal Medya üzerinden kulübümüze zarar veren tutarsız, karalayıcı, beyanat ve açıklamalar"da bulunan Abdulkadir Duran ve 9 üyeyi Disiplin Kuruluna sevk etmiştir. Diyarbakırspor Disiplin Kurulu adı geçen Abdulkadir Duran ve 9 üye hakkında fesih kararı almıştır. Bahsi geçen bu üyelerin kulübümüz ile hiç bir bağı kalmamıştır” ifadelerine yer verildi.

“Rant İçin Diyarbakırspor’a Musallat Olan Çevreler Var”

Kulüp Başkanı Şehmus Akyıl,bölgenin ortak sevdası olan Diyarbakırspor’u yeniden ayağa kaldırma mücadelesi başlattıkları süreçte bundan rahatsız olan bazı çevrelerin tekrar harekete geçerek bir takım hesaplar için önlerine engeller koymaya çalıştığını söyledi. Akyıl,”Diyarbakırspor kulübüne zamanında tesis ve kalıcı eser kazandırılması amacıyla zamanında tahsis edilmiş bir arsa var. Yıllardır bu arsayı rant ve peşkeş  sağlamak amacıyla  satmak isteyen bir grup var. Bunların kim olduğu kamuoyu tarafından biliniyor,biz de biliyoruz. Gün geçtikçe bazılarının niyeti ve hesapları da ortaya çıkıyor. Birileri bu rantı sağlamak için Diyarbakırspor yeniden canlanmasın yerinde saysın,hatta kapansın istiyor. Ne bizler ne de Diyarbakır halkı buna müsaade etmeyecektir. Niyetinin ne olduğu bilinen ve ilişkileri gün geçtikçe deşifre olan bir şahıs Diyarbakırspor’u aile şirketi gibi kullanıyordu,biz buna dur dedik ve kulübü kendisinden kurtardık. Şimdi kendisiyle birlikte  hareket eden çıkar çevreleriyle beraber her yola başvuruyor.

“Vali Bey Duyarlı,Yoksa Çoktan Satmışlardı”

Bu şahsın Diyarbakır’da savcılığa şikayet etmediği,bu yolla tehdit etmediği kimse kalmadı. Benim şahsımla ilgili devam eden bir davada gizli olması gereken ve ikinci şahıslara verilmemesi gereken özel bir dosya ile ilgili belge bu şahıs tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Bu şahsın arkasında kimler var,kim neden koruyor ve destekliyor?. İşin yargı boyutunda kimler var?.Yargıyı kendi kişisel ve kirli amaçlarına alet edenler inanıyorum ki bağımsız ve tarafsız yargı tarafından ortaya çıkarılarak gereken yapılacaktır. Bizler de bu konuda hukuki yollara başvurduk. Arsayı satıp rant sağlamak ve peşkeş çekme oluşumunun içinde kimler var,valiliğin şerh kararına rağmen neden bu arsa peşkeş çekilmek isteniyor?.

 

Allah’tan valilik bu konuda hassas,sayın valimiz her şeyin farkında yoksa bunlar çoktan amaçlarına ulaşmışlardı.Adalete ve yargıya olan güvenimiz tamdır,inşallah Diyarbakırspor’un yakasına yapışan ve halen de rant sağlamayı planlayan kişiler ve gruplarla ilgili gereğini yapacaklardır. Diyarbakırspor sahipsiz değildir. Halkımız ve taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.