EFSANENİN YENİ YÖNETİMİ

EFSANENİN YENİ YÖNETİMİ
Diyarbakırspor’un yapılan olağanüstü genel kurulunda başkan Şehmus Akyıl yeniden seçilirken,yönetim listesi yenilendi.

Tigris Haber- Diyarbakırspor’un yapılan olağanüstü genel kurulunda başkan Şehmus Akyıl yeniden seçilirken,yönetim listesi yenilendi. Alınan kararla bundan sonra kulüpte görev yapacak yönetimlerin verecekleri paraları hibe etmeleri tüzüğe eklendi.

Yeni İsimler Yönetimde


Bir zamanlar Süper Lig’de mücadele ederken kötü yönetilerek 2013 yılında tarihinde ilk kez profesyonel liglere veda eden Diyarbakırspor, yıllar sonra yeniden yapılanma içerisine girerken yapılan kongrede yeni yönetim seçildi. Üye salt çoğunluğu sağlandığı için ertelenmeden gerçekleşen kongrede Şehmus Akyıl başkanlığındaki yönetimde Ahmet Elhanay,Zuhat  Hasip Aydın,Yılmaz Börukoçin,Ali Yılmaz,Heybet Yıldırım,Yusuf Tuna yer aldı.

Yönetimler Borçlandıramayacak


Başkan Şehmus Akyıl,Diyarbakırspor’un herkesin gönlünde ayrı yeri olan bir efsane olduğuna dikkat çekerek amaçlarının bu değerli markayı ayağa kaldırdıktan sonra ekonomik anlamda bu işi daha iyi yapacak isimlerle yeniden profesyonel liglere döndürmek olduğunu söyledi.
Kongrede alınan kararla bundan sonra yönetimlerde görev yapacak kişilerin kulübü borçlandırmamaları ve verecekleri paraları hibe etmeleri maddesi tüzüğe eklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.