Efsaneye özlemin belgesi

Efsaneye özlemin belgesi
Efsane Diyarbakırspor’un 1.Amatör Futbol Ligi’ndeki ilk maçında tribünler doldu, taştı. Yeşil-Kırmızılı takımın 5-1 kazandığı maça gösterilen ilgi efsaneye olan özlem olarak yorumlandı.

Tribünler Renga Renk

Bir zamanlar Süper Lig’de mücadele eden, önemli başarılara imza atan ve tarihi başarılarla dolu olan Diyarbakırspor’un amatör lige kadar düştükten sonra yıllar sonra yeniden ayağa kalkma sinyallerini vermesi kentte ayrı bir heyecan yaratmış durumda. Yeşil-Kırmızılı takımın,1.Amatör Ligi ilk haftasında Sur Belediyespor’u 5-1 yendiği karşılaşmada tribünler doldu, Azrailler Grubu ve taraftarlar görsel şovlar, meşaleler ve tezahüratlarla renkli görüntüler oluşturdu.

efsaneye-ozlemin-belgesi.3333333.jpg

Akyıl’dan Teşekkür Mesajı

Beyaz Tebeşir Tesisleri’nde oynanan maçı çok sayıda taraftarın yanı sıra eski futbolcular, spor adamları ve basın mensupları da takip etti.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Şehmus Akyıl,”Diyarbakırspor’a karşı büyük bir özlem var. Maça gösterilen büyük ilgi bunun göstergesidir. Tribünleri dolduran tüm taraftarlarımıza ve spor adamlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.