Ekinci: Halk düşmanlarına izin vermemek adına görevi bırakıyorum

Ekinci: Halk düşmanlarına izin vermemek adına görevi bırakıyorum
16 Nisan’da yapılan referandum öncesi Diyarbakır’da kurulan ‘Anadolu Evet Platformu’nda aktif görev alan Dicle Üniversitesi Rektör Baş Danışmanı Doç. Dr. Cenap Ekinci,

 

 yaklaşık 1 yıldır yürüttüğü danışmanlık görevini bıraktığını açıkladı.  Ekinci, Kendisinin üzerinden Rektör Prof. Dr. Talip Gül’ün yıpratılmasına izin vermemek adına Rektör Danışmanı görevini şerefi ve haysiyetiyle alnı ak bir şekilde bıraktığını söyledi.

“HİÇ BİR YOLSUZLUK VE YANLIŞ UYGULAMADA YER ALMADIM”

Geçtiğimiz günlerde bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve serbest bırakılan Dicle Üniversitesi Rektör Baş Danışmanı Doç. Dr. Cenap Ekinci yazılı bir açıklama yaptı. 21.09.2016 tarihinde Dicle Üniversitesi Rektörü danışmanlık görevine getirildiğini ifade eden Doç. Dr. Ekinci, şu açıklamalarda bulundu:

“Görev aldığım günden beri Üniversitemizin şehir ve toplum ile yakınlaştırılması gayesiyle gerek STK’larla gerek sendikalarla ve iş camiasıyla yakın istişare ve projelerde aktif çalışmalar yaptım. Gerçek haber peşinde olan değerli basın kuruluşu ve mensuplarıyla yakın temasta olduk. Hiçbir yolsuzluk ve yanlış uygulamada yer almadım.

HAYSİYET CELLATLARI!

Son on gün içinde şehir içindeki haysiyet cellatları ve sahipleri ile beraber şahsımı yıpratmak ve gelecek sömürü ve menfaatlerini garantiye almak ve bu yolda önlerine çıkacak engelleri ortadan kaldırma içgüdüleri ile hunharca yalan ve iftira çabasına girmişlerdir.

“REKTÖR GÜL’ÜN YAPRATILMASINA İZİN VERMEMEK ADINA…”

Değerli ve duyarlı dostlarım, ailemin ve Allah’ın yardımı ile gerekli cevabı almış hevesleri kursaklarında kalmıştır. Ancak bu süreçte benim üstümden Değerli Rektörüm büyüğüm ağabeyim ve ilk günden yola beraber çıktığım Prof. Dr. Talip Gül’ü yıpranmasına izin vermemek ve bu halk düşmanlarının arzu ettiği hedeflere ulaştırmamak için Rektör Danışmanı görevimi şerefimle ve haysiyetimle alnım ak olarak bırakıyorum.

“ÇİFTÇİ VE BİLİM ADAMI KİMLİĞİMLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİM”

Bundan sonra da hem işadamı hem çiftçi hem de bilim adamı kimliğimle halkıma hizmete devam edeceğim. Allah’tan başka kimseden korkumun ve minnetimin olmadığını belirtir, bu süreçte destek olan herkese şükranlarımı belirtirim. Tüm hemşerilerime dostlarıma ve sevenlerime saygıyla duyurulur”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.