Emine Şenyaşar bayramda da adalet istedi!

Emine Şenyaşar bayramda da adalet istedi!
Urfa Suruç’ta 14 Haziran 2018'de AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti bayramın birinci günü de devam etti.

TİGRİS HABER - Anne Emine Şenyaşar, nöbetin 828’inci gününde sabahın erken saatlerinde Urfa Adliyesi önüne geldi. Emine Şenyaşar, bayramların önemine değindi ve şöyle dedi:

“Bugün bayram, herkes torunları, çocuklarının yanında ama ben yine adliye önündeyim. Artık bayramlarımı evimde geçirmek istiyorum. Sıcak, soğuk demeden adliye önüne gelerek burada oturma eylemimizi sürdürüyoruz. Adliye kapılarında göçebe olmuş durumdayız. Kayıtlarımızı çıkarın, oğlumu bırakın, biz de evimize dönelim. Çocuğumu bırakmadığınız sürece hakkımı kimseye helal etmiyorum. Adalet gelmediği sürece evimde oturmayacağım. Eğer burada adalet sağlanmazsa Ankara’ya gider orada otururum.”

MA'nın haberine göre, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a seslenen Şenyaşar, “Kendi çocuklarınız bu şekilde öldürülseydi, siz ne yapardınız? Emine Erdoğan bu mücadeleyi neden görmüyor?” diye sordu. (Haber Merkezi/MA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.