Emniyet güçleri gelmedi, hakem maçı iptal etti

Emniyet güçleri gelmedi, hakem maçı iptal etti
21 Şubat 2024 Çarşamba günü Saat 16.00'da Şehitlik sahasında oynanması gereken, 1'nci Amatör küme maçlarından Seyrantepespor ile Licekayaspor karşılaşması Emniyet görevlilerinin gelmemesi nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.

TİGRİS HABER - 21 Şubat 2024 Çarşamba günü Saat 16.00'da Şehitlik sahasında oynanması gereken, 1'nci Amatör küme maçlarından Seyrantepespor ile Licekayaspor karşılaşması Emniyet görevlilerinin gelmemesi nedeniyle hakem tarafından tatil edildi. Tatil kararı tepkilere neden oldu.

Seyrantepespor ve Licespor takımları maç saatinde sahada olmalarına rağmen, hakem, emniyet güçlerinin gelmemesi nedeniyle maçı iptal ettiğine dair kararını yöneticilere iletti. İki takımın yöneticileri durum üzerine açıklama yaptı. Yöneticiler, zor şartlar altında spor faaliyeti gösterdiklerini, gençleri sahaya kadar getirdiklerini belirterek, polis gelmedi diye maç iptalinin doğru olmadığını ifade ettiler.

Hafta boyunca idman yaparak müsabakalara hazırlanan sporcularının bir çoğunluğu zor şartlarda altında ve işlerinden, okullarından fedakarlıklar yaparak buralara geldiklerini ifade eden kulüp Başkanları şöyle konuştu;

“Gençleri sahalara çekmek için bizler maddi manevi anlamda çok büyük fedakarlıklar yapmaktayız, bizlere bir maçın maddi anlamda külfetini bir kenara bıraktık, bizim ortak amacımız bu gençlerimizi sokaklardan uzak tutmak. Bu tür sıkıntıların yaşanmasını istemiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum