Engelsiz Yaşam Merkezi Atilla’yı ağırladı

Engelsiz Yaşam Merkezi Atilla’yı ağırladı
Kayapınar Belediyesi tarafından engellilerin sosyal ve kültürel hayata katılımının sağlanması hedeflenen Engelsiz Yaşam Merkezi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla’yı ağırladı.

 

 Atilla, burada engellilerle önce halay, sonra da hatıra fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır’da yerel yönetimlerde yaptığı hizmetlerle ilkleri gerçekleştiren Kayapınar Belediyesi’nce oluşturulan Engelsiz Yaşam Merkezi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan  Cumali Atilla’yı ziyaret etti.

Engellilerden oluşan folklor ekibi ile karşılanan Atilla, engelli folklorcu ve Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Mustafa Çelik ile halay çekti. Söylenen şarkılara tempo tutan Atilla, Engelsiz Yaşam Merkezinde engelli kursiyerlerin hazırladığı deri çanta, takı, resim çalışmalarını inceledi. Engellilerle sohbetlerde bulunan Atilla, daha sonra bol bol hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Merkezden ayrıldı.

Yaşam Merkezini ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atilla, “Kayapınar Belediyesi’nin yaptığı hizmetler arasında güzel bir yapı oluşturulmuş. Burada Engelli bireylerimize yönelik bir dizi kurslar açılmış. Engellerimiz sosyal ve kültürel hayata katılımlarının sağlanması bizi mutlu ediyor. Böylesi bir merkezi Kayapınar’a ve Diyarbakırımıza kazandırdığı için Kayapınar Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kılıç’ı tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.