Ensarioğlu Osb’yi Ziyaret Etti

Ensarioğlu Osb’yi Ziyaret Etti
OSB ile ilgili muazzam projelerin olduğunu ifade eden Ensarioğlu, “Bir ilin kalkınmasının başlıca hedefi sanayidir” dedi.

Haber Merkezi- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarabakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ziyarette bulundu. 
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı M. Galip Ensarioğlu, beraberinde bulunan AK Parti Yenişehir Belediye Başkan adayı Sıbgatullah Seydaoğlu, Bağlar Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, Kayapınar Belediye Başkan adayı Zülküf Güneli ve partililer ile OSB’de bulunan yatırımcı iş adamları ile bir araya geldi. Hamitoğulları Çırçır Fabrikası sahibi Topo Kaya tarafından verilen yemeğe katılan M.Galip ensarioğlu ve beraberindeki heyet yemeğin ardından fabrikada incelemelerde bulundu.
"Bir İlin Kalkınmasının En Önemli Unsuru Sanayidir"
İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Ensarioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığını belirterek özellikle Ak Parti iktidarı döneminde güneydoğu illerine yapılan sanayi yatırımlarına değinip, OSB ile ilgili muazzam projelerin olduğunu söyledi. Ensarioğlu, bir ilin kalkınmasının başlıca hedefinin sanayi olduğunu, yerel seçimlerde seçildikleri takdirde kalkınma adına birçok projenin hayata geçeceğinin de müjdesini verdi. Ensarioğlu ve beraberindeki partililer daha sonra ARFEM Alüminyum üretim fabrikasını ziyaret ederek üretim hakkında bilgi aldı. OSB’de kurulan Dicle Yem Sanayi AŞ’nin de açılışına katılan Ensarioğlu ve beraberindeki heyet Diyarbakır iline bu tür teşviklerin daima olması gerektiğini söyledi.
Ziyaretlerinin ardından OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Özkılıç ile bir araya gelen Ensarioğlu seçilmesi durumunda OSB’de yaşanan sıkıntıların giderileceği sözünü verdi.


ensarioglu-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.