Ensarioğlu'ndan hastane ziyareti

Ensarioğlu'ndan hastane ziyareti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu seçim çalışmaları kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampusu'nü ziyaret etti.

Diyarbakır -Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren M. Galip Ensarioğlu beraberindeki heyet ile birlikte hastaneye giderek, yönetim ve personeli ile bir süre görüştü. Hastane girişinde karşılaştığı hastalarla da ilgilenen Ensarioğlu, vatandaşlara acil şifalar diledi. Hastane yönetiminden hastane çalışmaları hakkında bilgi alan Ensarioğlu, eğitim ve sağlığın çok önemli olduğunu belirterek, seçilmeleri durumunda sağlık ve eğitim konularında atılacak her türlü adıma ön ayak olacaklarını söyledi. Projeleri hakkında da bilgi veren Ensarioğlu, 30 Mart yerel seçimlerinin önemli olduğunu ve bu seçimlerin hem bölge hem de ülke kaderini belirleyeceğini söyledi. Ensarioğlu, özellikle bölgede çözüm süreciyle birlikte oluşan huzurun devamı için Ak Parti'ye destek verilmesi gerektiğini belirterek, 30 Mart sonrasında Diyarbakır'ın ak belediyecilik ile yıllardır alamadığı hizmetlere kavuşacağını kaydetti.
Ensarioğlu köylerde taziye ziyaretlerine katıldı
AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, seçim çalışmalarını sürdürürken, taziyeleri de ihmal etmedi. Hayatını kaybeden vatandaşların aileleri ile buluşan Ensarioğlu, acıları paylaşarak başsağlığı dileklerini iletti. Bağıvar Mahallesi'nde kurulan taziye evine giden Ensarioğlu ve beraberindeki heyet, taziye sahipleri ile buluştu. Taziye sahiplerinin acılarını paylaşan Ensarioğlu daha sonra seçim çalışmalarına devam etti.

ensarioglu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.