Erasmus başvuruları başladı

Erasmus başvuruları başladı
Üniversite öğrenci ve personeline öğrenimin yanı sıra farklı dil, din, kültür ve coğrafyaları tanıma imkânıda sunan Erasmus-Plus başvurular başladı.

 

Avrupa Birliği ülkeleri tarafından yürütülen Erasmus-Plus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Programı 2015-2016 Akademik Yılı başvuruları başladı. Yükseköğrenim Kurulu tarafından Erasmus-Plus bütçesi onaylanarak yayınlanan Selahaddin Eyyubi Üniversitesi'nden (SEU) de 25 öğrenci ve personel başvuru yapabilecek.

Öğrenim için not ortalaması 4'lük sisteme göre 2,2 ve üzeri olan öğrenciler başvuru yapabiliyor. Henüz birinci sınıfta olan öğrenciler ise Bahar Döneminde staj için Erasmus-Plus'a başvurabilecektir. Ekim'in 2'sinde başlayan başvurular, 22'sine kadar devam edecek. Sonuçlar 23 Ekim 2015 tarihinde Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin web sayfasında ilan edilecektir. Sonuçlara itirazlar 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde Uluslararası İlişkiler Ofisi'ne şahsen dilekçeyle yapılabilecek. Staj için ise, başvurular 2 Ekim'de başlayıp, 20 Kasım 2015'te sona eriyor. Erasmus-Plus Öğrenim ve Staj Programı'ndan faydalanmaya hak kazanan kişilere gidecekleri ülkelere göre, hibe desteği de verilecek. Detaylı bilgi http://iro.seu.edu.tr/adresinden öğrenilebilir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.