Erdoğan, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti

Erdoğan, Diyarbakır Valiliğini ziyaret etti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki temasları kapsamında Valiliği ziyaret etti.

Başbakan Erdoğan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinin ardından otobüs ile vatandaşları selamlayarak Valiliğe geldi.

Erdoğan'a ziyarette eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Beşir Atalay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de eşlik etti.

Erdoğan'ı Valilik girişinde, Vali Mustafa Cahit Kıraç ile Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Ylıdırım, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu karşıladı. 

Başbakan Erdoğan'ın ardından Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani de Valiliğe geldi. Barzani'yi Valilik girişinde Vali Kıraç karşıladı.
Daha sonra sanatçı Şivan Perwer ve ardından sanatçı İbrahim Tatlıses de Valiliğe geldi.

Valilik önünde bekleyen gazeteciler Perwer ve Tatlıses'e yoğun ilgi gösterdiler.

Perwer, gazetecilerin "heyecanlı mısınız?" sorusu üzerine, "Gayet normalim. Barış için hizmet etmeye her zaman hazırım" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki temasları kapsamında Valiliği ziyaret etti. Erdoğan burada Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile bir araya geldi.

 

aa_picture_20131116_985160_high.jpg

 

aa_picture_20131116_985163_high-001.jpg

 

(AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.