Erdoğan: Hayat pahalılığının farkındayız

Erdoğan: Hayat pahalılığının farkındayız
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla video mesaj yayınladı.

TİGRİS HABER - Ekonomiden 6 Şubat depremlerine dair Erdoğan, pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Küresel krizlerin ülkemize etkilerinden kaynaklanan hayat pahalılığının, son dönemde milletimizi bunalttığının farkındayız" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ak Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle videolu mesaj yayınladı. Hayat pahalılığı itirafında bulunan Erdoğan, "Küresel krizlerin ülkemize etkilerinden kaynaklanan hayat pahalılığının, son dönemde milletimizi bunalttığının farkındayız. Ülkemizin her meselesini çözdüğümüz gibi, inşallah bu sıkıntıyı da hal yoluna yine biz koyacağız. Çalışanından emeklisine, bu süreçte refah kaybı yaşayan her insanımızın hayat seviyesine eskisinin de üzerine çıkarmak, boynumuzun borcudur" dedi.

"104 milyarlık yükle karşı karşıyayız"

6 Şubat depremlerinden etkilenen kentlerin yeniden inşası için "104 milyarlık bir yükle" karşı karşıya olduklarını dile getiren Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bir yandan yıkılan şehirlerimizi inşa etmek, diğer yandan hayat pahalılığının üstesinden gelmek ve hedeflerimize doğru kararlılıkla yürümek için çalışıyoruz. 104 milyar dolarlık bir yükle karşı karşıyayız. Bu ağır yükün altından kalkarken kimsenin hakkını ihmal etmeyecek, kimsenin beklentilerini cevapsız bırakmayacağız.

Girdiğimiz her seçimden 1. çıkarak bugünlere geldik. Partimizin hangi kademesinde olursa olsun, bu kutlu davada emek veren her kardeşime teşekkür ediyorum. İlk günden bugüne sandıkta verdiği destekle AK Parti'nin yanında olan aziz milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.

14 Mayıs'ta Meclis ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki gayretleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinin siyasi tarihimizde ayrı bir yeri olacağına inanıyorum.

Bizim bu muhterislerle kaybedecek vaktimiz yok. Bize düşen görev bir yandan milletimize verdiğimiz görevleri yerine getirmek bir yandan 2024 mahalli idari seçimlere gece gündüz hazırlanmaktır.

Ekonomi üzerinden çevrilen oyunları biliyoruz. Belediyede emaneti alıp ehline vereceğiz. Yerel seçim için şimdiden çalışmaya başlayın." Kaynak: Halktv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.