Erdoğan; “Hevesleri kursaklarında kalacak”

Erdoğan; “Hevesleri kursaklarında kalacak”
“Kimse bu ülkede yeni devlet anlayışı içine girmesin.” Diyen başbakan Erdoğan; “ Bu millet iradesine kimse teslim alamaz. Milli irade hırsızlarının hevesleri kursaklarında kalacak.”

Yerel seçimlere yönelik ilk mitingini Sivas’ta  yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  muhalefeti eleştirdi.

Haber Merkezi-Erdoğan konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu’nu anarak başladı.Sıvas’ta seçim mitinglerin startını veren Erdoğan’ın konuşmasının merkezinde daha çok muhalefet liderleri yer aldı.Erdoğan konuşmasına;” Bu kez Sivas'tan başlayan yolculuğumuzda bahtımızın açık olmasını diliyorum. Neden Sivas? Sivas istikbalimizin ve istiklalimizin başlangıç yeridir.” Diyerek başladı. 

 

 Başbakan Erdoğan,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için "Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok. Çocuk nedir biz biliriz. Türk'ün örfünde kadına el uzatmak yoktur. Sen zaten Gezicilerle hareket ettin. Bunu Geziciler yaptı. Bunu o başörtülü bacıma yaptılar" dedi.

 

Erdoğan’ın Sivas konuşmasının satır başlarında şunlar yer aldı:

“Kimse bu ülkede yeni devlet anlayışı içine girmesin. Bu millet iradesine kimse teslim alamaz. Milli irade hırsızlarının hevesleri kursaklarında kalacak. Milli irade hırsızlarına manşetle hükümet kurup hükümet yıkanlara siz ‘dur’ diyeceksiniz. Sivas'ta sandığın rengi artık belli oldu. Birileri laf üretti, biz ise hizmet... 

Ellerinden Gelse Bana Da Şantaj Yaparlar

İstedikleri kadar iftira atsınlar, istedikleri tuzağı kursunlar, bizim hedefimizde Türkiye'ye hizmet var.

Ses kayıtlarıyla hükümeti, milli iradeyi, demokrasiyi esir almaya çalışıyorlar. Biz internete karşı değiliz. Biz Ahlaki olmayan yayınlara karşıyız. Bu şekilde şantaj yapıyorlar. Paralel yapının yapmadığı şey yok. Akademisyenlere, iş adamalrına herkese şantaj yaparlar. Ellerinden gelse bana da şantaj yaparlar. Böceği yerleştirdiler ama bir şey bulamadılar. Niye  Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz. Siz beddua etmeye devam edin. Bize mazlumların duası yeter.

Kabataş'ta dayak yiyen kardeşimizi karalamaya gezicileri aklamaya çalışıyorlar. Bunlar talimatla yapılıyor. Biz bunların takipçisiyiz. 17 Aralık operasyonları Gezi'nin devamıydı. Siz Gezicilere, o paralel yapıya siz son sözü söyleyeceksiniz.  Sivas'a bir yıldır ay yıldızlı tabutlarda yeni şehitler gelmedi, ocaklara terör nedeniyle ateş düşmedi. İşte bundan çok ciddi rahatsızlar. Çünkü, bunlar kandan beslenen vampirler.”

Erdoğan konuşmasını tamamladıktan sonra Sivaslıları selamlayarak kürsüden indi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.