Erdoğan: Unutmayınız fırsatın kazası olmaz

Erdoğan: Unutmayınız fırsatın kazası olmaz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor

 

 

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

 

Turizmde geçtiğimiz yıllardaki kayıplarımızı önemli ölçüde telafi edecek bir sezona giriyoruz. Bankaların tüm direnişine rağmen getirdiğimiz yeni sistemle reel sektörün kredi kullanma hacmini genişlettik.

 

Bilindiği gibi 2019 Kasım'ında yapılacak seçim öncesi uyum yasalarının çıkarılması gerekiyor. Uyum yasalarını sadece eski sistemdeki yasalarlar ile yeni yasaları değiştirmek olarak algılarsak bir fırsatı kaçırmış oluruz.

 

Bizim devletimiz elbette büyük olacaktır fakat devletimizi obezlikten kurtarmak boynumuzun borucudur.

 

Anamuhalefet partisinin içinde bulunduğu durum bizim için ne kadar şanssa, ülkemiz için o kadar kötüdür. Biz kendi kendimizle yarışıyoruz.

 

MÜFTÜLERE NİKAH KIYMA YETKİSİ...

 

Müftülere nikah kıyılması yetkisi verilmesiyle ilgili yaşananlar... CHP'lilerin milletin kültüründen ne kadar uzak olduğu bir kez daha görülmüştür. CHP'lilerin anayasa mahkemesine gitmesi bizi şaşırtmadı. Anayasa Mahkemesi'ni olur olmaz sebeplerle meşgul etmek de CHP'nin ihtisas alanına dönüştü. Asla saygı duymadık duymayacağız. Böyle bir konuyu akla ve mantığa aykırı yerlere çekenleri tehşir edeceğiz.Türkiye'de laiklik sorunu varsa bu CHP'nin tek parti döneminden bu yana laikliği yanlış yere oturtmasından kaynaklanmaktadır. Laiklik devletin tarafsızlığı konusundaki yaklaşımı biz de savunuyoruz. Olur olmaz her konuyu laiklik üzerinden eleştiren CHP anlayışının miadı artık dolmuştur.

Ayrıntılar birazdan...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.