Erdoğan’dan CHP Grup Toplantısı’ndaki slogana tepki

Erdoğan’dan CHP Grup Toplantısı’ndaki slogana tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yönelik CHP Grup Toplantısı’nda atılan sloganlara “Bunlar Meclis’te Cumhurbaşkanı’na milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar.

Bunlarda ahlak diye bir şey yok, haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir” sözleriyle tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir’de Ahilik Haftası kutlama programında konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

CHP Grup Toplantısı’ndaki slogan

“Bunlar Meclis’te Cumhurbaşkanı’na milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir.

“Kalkıp meclisin şanına uymayacak şekilde cumhurbaşkanına ve iktidar partisi mensuplarına küfredecek kadar alçalanlara ben artık bir şey demiyorum. Bunlar parlamentonun içinde siyasi terör estiriyorlar.

Dokunulmazlıklar

“Biz dürüstlüğün savunucuyuz. Bu 168 fezleke illa suç teşkil ediyor diye bir şey yok. Ama bunların içinde bagajlarında silah taşıyanlarda var, görevi kötüye kullananlar da var. Er ya da geç bunlar yine yargılanacaktı. Ama yıllar yıla beklemeye gerek yok. Millet ‘bunlara parlamentoda maaş ödenmesine tahammül edemiyoruz’ diyor.

“Bu bayrağın dışında başka bir bayrak asla kabul etmiyoruz. O paçavraların peşinde gidenler işte bedel ödüyorlar.

MGK’da Fethullah Gülen kararı

“‘Legal görünüm altındaki illegal terör örgütü’ dedik, Fetullahçı Terör Örgütü olarak tavsiye kararını aldık ve hükümete gönderdik. Şimdi hükümetten de Bakanlar Kurulu kararını bekliyoruz ve bunların terör örgütü olarak tescilini de gerçekleştireceğiz.

“PKK, PYD, YPG neyse bunlarda aynı katagoride yargılanma sürecine girecekler. Bu millete çok çektirdiler. Bir kısmı kaçıp gidiyor, Avrupa’ya Türkiye’yi yalan yanlış şikayet edecek kadar gayri milliler.

Diyarbakır ziyareti

“Biz bu vatanda asla ayrımcılığa müsaade etmedik. Diyarbakır’a havalimanı yaptık, onlar yıktılar biz yaptık. Yarın Diyarbakır’dayız. Devasa terminal binasının açılışını yapacağız. Bu yatırımları yapmaya devam edeceğiz.

 

“İlçeler boşatıldı, o boşaltılan ilçeleri de tüm alt yapısı, atık su, içme suyu kanallarıyla, doğalgaz alt yapısıyla yeniden inşa edeceğiz, TOKİ’yle binalarımızı süratla yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.