Erdoğan'ın kuzeni yaşamını yitirdi

Erdoğan'ın kuzeni yaşamını yitirdi
Bolu’nun Gerede ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erdoğan’ın dayısının oğlu Bayram Ali Mutlu'nun da yaşamını yitirdiği bildirildi.

D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında, benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters şeritte ilerleyen Şahismail Kocabay (44) yönetimindeki 06 YH 120 plakalı otomobil, Bolu istikametine seyir halinde olan Vahit Dal (44) idaresindeki 25 LS 275 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 KG 210 plakalı otomobil ise kaza yapan otomobillere çarptı.

Kazada Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Bayram Ali Mutlu (55), Ömer Çakır (59) ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile oğlu Eymen Kocabay (5) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldılar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bayram Ali Mutlu ise Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza haberini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay da hastaneye geldi.

Ancak Bayram Ali Mutlu ameliyata alındığı hastanede tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Vahit Dal ve beraberinde bulunan Bayram Ali Mutlu ile Ömer Çakır'ın AKP Erzurum kongresine katıldıkları ve dönüş yolunda kazayı geçirdikleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.