Ergani G.Birliği Bölge Şampiyonu

Ergani G.Birliği Bölge Şampiyonu
Siirt’te yapılan Türkiye şampiyonası birinci kademe grubu maçlarına katılan Ergani Gençlerbirliği U17 takımı , karşılaştığı üç rakibini de yenerek bölge şampiyonu oldu.

Tüm Maçları Kazandı

Ergani Gençlerbirliği U17 genç futbol takımı bölge şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı. Siirt’te yapılan grup maçlarına katılan Ergani ekibi, oynadığı üç maçı da kazanıp hedefe ulaştı.

İlk maçında Silopi Gençlerbirliği’ni 2-1 yenen Ergani Gençlerbirliği, ikinci maçında Ağrı 1970Spor’u 4-0 mağlup etti. Son maçında Muş İdmanyurdu’nu 2-1’lik skorla geçen Ergani ekibi üçte üç yaparak bölge şampiyonluğuna uzandı.

“Laf Değil İcraat Üretiyoruz”

Ergani Gençlerbirliği Genel Koordinatörü Mehmet Kanat,”Laf değil icraat üretiyoruz” diyerek elde edilen şampiyonluğun önemine değindi. Ortada büyük bir emek olduğunu anlatan Kanat,”Diyarbakır ve Ergani’mizi Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bu turnuvada bizlere desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Mesut Çoban, Belediye Başkanımız Ramazan Kartalmış, Gençlik Spor Müdürümüz Kenan Taş,AK Parti  ilçe Başkanımız Mehmet Şükrü Sayan,AK Parti  İkinci  Başkanımız  Zülküf Aydın ve  Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Atabey’a teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.