Ergani harıl harıl

Ergani harıl harıl
Kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Erganispor,huzurlu bir ortamda ikinci yarıya hazırlanıyor. Şu ana kadar 7 transfer yapan Sarı-Siyahlı takımda arayışlar da devam ediyor.

BAMBAŞKA BİR HAVADA

18-19 Ocak'ta başlayacak Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3.Grubun ikinci yarı maratonu için 4 Ocak'tan beri Antalya'da kamp yapan Erganispor, deyim yerindeyse ikinci yarıya bambaşka bir havada hazırlanıyor. Maddi sorunlar nedeniyle sezon öncesinde sıkıntı yaşayan ve sezona da sorunların gölgesinde başlayarak uzun süre ligin alt sıralarında yer alan,yeni yönetim ve teknik heyetin gelmesinden sonra çıkışa geçerek son 7 maçında yenilmeyen Erganispor,ikinci yarı öncesinde 7 transferle kadrosunu güçlendirdi.

'HERKES BİZİ KONUŞACAK'

Antalya kampına katılan yeni ve eski oyuncular arasındaki uyum dikkat çekerken,Basın Sözcüsü Esveri Taş;forvet başta olmak üzere transfer arayışlarının devam ettiğini söyledi. Taş,"Kamp çalışmalarımız çok güzel geçiyor. Hiç bir sorunumuz yok ve moraller bir hayli yüksek. Yeni transferlerle kadromuzu güçlendirdik. Bir kaç takviye daha yapacağız. Erganispor ikinci yarıda herkesin konuştuğu bir takım olacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.