Ergani Takımları Harıl Harıl

Ergani Takımları Harıl Harıl
Ergani Takımları Harıl Harıl

 

 

Erganispor ve Ergani gençler birliği spor kulüpleri yaz kış demen çalışmalarını sürdürürken,yeni kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’den  iki kulübe de destek olması istendi. İki kulübün da başkanlığını yapan Senvar,”Destek verilirse daha iyi noktaya geleceğiz” dedi.

 

Yaz Kış Demeden Çalışma

Diyarbakır süper amatör liglerinde başarılı bir şekilde mücadele eden Erganispor ve Ergani Gençlerbirliği spor kulüpleri futbol sezonunun kapanmasına rağmen örnek bir tutum sergileyerek gençlerin kötü yollarla sapma endişesinden dolayı onları boş bırakmayarak antrenman yaptırıyorlar.

Erganispor ve Ergani Gençler birliği kulüp başkanlığını birlikte sürdüren Ekrem Senvar, son yıllarda özelikle alt yapıda büyük başarılar ettiklerini söyledi.

 

‘Destek Verilmesini Bekliyoruz’

Senvar,” Teknik sorumlumuz Mehmet kanat hocamızın öndeliğinde yaz kış demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz .Amacımız Erganili çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyup topluma faydalı bir birey olarak kazandırmaktır .Biz çocuklarımıza sadece futbol eğitimi vermiyoruz.Onların eğitimi ile de ilgileniyoruz.Bu konuda sporcularımızın velilerinden de büyük destek görüyoruz. Maddi konularda sıkıntı çekiyoruz. Bu kadar başarılı olan ve iyi işler yapan kulüplerimize devlet erkanı,yerel yönetimler ve iş çevrelerinden destek olmalarını istiyoruz.” dedi.

 

 

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.