Ergani’den Süper Lig’e

Ergani’den Süper Lig’e
Alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla bilinen Ergani Gençlerbirliği, önemli bir başarıya daha imza attı. Kırmızı-Siyahlı kulübün geçen sezon Türkiye finallerine kalan genç takımındaki iki futbolcusu Reber Yunak ve Serkan Doğu, Süper Lig ekibi Sivasspor’un alt yapısına transfer oldu.

 

 

 


 

 

Süper Lig Kulüplerine Oyuncu Kazandırıyor

Diyarbakır’da son yıllarda alt yapı denilince akla gelen ilk kulüplerden olan Ergani Gençlerbirliği, gelecek vaat eden iki futbolcusuna daha gelecek kapılarını açtı. Geçen sezon Türkiye finallerine kalma başarısı gösteren Ergani Gençlerbirliği U15 takımında sergiledikleri başarılı futbolla dikkat çeken Serkan Doğu ve Reber Yunak, Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor’un alt yapısına transfer oldu.

 

“Yeni Yıldız Adayları Yetiştireceğiz”

Bugüne kadar Trabzonspor başta olmak üzere bir çok Süper Lig kulübüne oyuncu kazandırdıklarını belirten Ergani Gençlerbirliği Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, Serkan Doğu ve Reber Yunak’ın gelecek vaat eden önemli oyuncular olduğunu söyledi. Kanat,”İki futbolcumuz da hem yetenekli hem ahlaklı futbolculardır. Sivasspor, uzun süredir takip ediyordu,bizden istediler ve bizler de önlerini açtık. Yeni yıldız adayları yetiştirmeye devam edeceğiz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.