Erganispor’a Anlamlı Ödül

Erganispor’a Anlamlı Ödül
80.yılını kutlayan Erganispor’a Diyarbakır’da “Yılın En İyi Futbol Takımı” ödülü verildi. Ödülü alan teknik sorumlu Kanat,”Sonuna kadar hak ettiğimiz bu ödülü Ergani halkına atfediyoruz” dedi.

1938 yılında kurulan ve mevcüt kulüpler içerisinde Diyarbakır’ın en eski spor kulübü olan Erganispor’a 80.yılında anlamlı bir ödül verildi. Surname Dergisi, yılın spor ödülleri kapsamında Erganispor’u “Yılın En İyi Futbol Takımı” seçti.

Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, ödülün kulübün 80.kuruluş yıldönümüne denk gelmesinin anlamlı olduğuna dikkat çekerek başarının mimarı olan Mehmet Kanat ve teknik heyeti kutladı.

‘Daha İyisi İçin Çalışacağız’

 Ödülü alan Erganispor teknik sorumlusu Mehmet Kanat, emek, özveri ve başarının takdir edilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, ödülü Ergani halkına hediye ettiklerini söyledi.

Kısıtlı imkanlarla örnek başarılara imza attıklarını belirten Kanat,”Başarı ekip işidir. Biz de iyi bir ekibiz ve başarılı olmak için büyük özveri, emek ortaya koyuyoruz. Bunun görülmesi ve takdir edilmesi bizi mutlu etti. Ergani, her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.