Eş Başkan Anlı, çocuklara itfaiyeyi tanıttı

Eş Başkan Anlı, çocuklara itfaiyeyi tanıttı
Eş Başkan Anlı, çocuklara itfaiyeyi tanıttı

 

 

DİYARBAKIR - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, İtfaiye Haftası dolayısıyla Bağcılar Zarokistan Gündüz Kreş ve Bakım Evi’nde düzenlenen etkinliğe katılarak, itfaiyenin görevleri hakkında çocukları bilgilendirdi, çeşitli hediyeler dağıttı.

 

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Diyarbakır İtfaiyesi’nin kuruluşunun 91. yılı ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki Zarokistan Gündüz Kreş ve Bakım Evi’nde etkinlik düzenledi. Etkinliğe Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Genel Sekreter Yardımcısı Rojda Balkaş Akyüz, İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici ve kreşteki çocuklar katıldı. Etkinlikte bazı çocuklar itfaiye kıyafetleri, bazı çocuklar ise “Diyarbakır İtfaiyesi” yazılı tişörtler giydi. İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici, itfaiyenin görevleri konusunda çocukları bilgilendirerek, olası tehlikelere karşı itfaiyeye hangi telefon numarasıyla ulaşılabileceği bilgisini verdi. Bilici, çocuklardan arama yaparken itfaiye hatlarının gereksiz yere meşgul edilmemesini istedi.

Eş Başkan Fırat Anlı ise çocuklarla sohbet ederek, itfaiyenin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Anlı, çocuklara çanta ve yapboz hediye ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.