Eş Başkan Anlı’dan önce denetim sonra esnaf ziyareti

Eş Başkan Anlı’dan önce denetim sonra esnaf ziyareti
Eş Başkan Anlı’dan önce denetim sonra esnaf ziyareti

 

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Ferit Köşk Mahallesi ve Ziya Gökalp Lisesi bahçesinde yürütülen asfalt çalışmalarını denetledi, ardından yurttaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi, daha sonra 3. Sanayi Sitesi'ne giderek esnafı ziyaret etti.

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, asfalt ekipleri tarafından merkez Yenişehir ilçesi Ferit Köşk Mahallesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Yenişehir Belediyesi Eş Başkanı Selim Kurbanoğlu, meclis üyeleri ve daire başkanlarının eşlik ettiği denetimde Eş Başkan Anlı, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Daha sonra Ferit Köşk Mahallesi'nde vefat eden Hüznü Özmen'in ailesine taziyede bulunan Anlı, asfalt çalışmalarının devam ettiği Ziya Gökalp Lisesi'ne geçerek, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı ve Ziya Gökalp Lisesi Müdürü Ayten Ekmekçi’yle bir süre görüştü. Ekmekçi, asfalt çalışması nedeniyle Anlı'ya teşekkür etti.

 

Daha sonra 3. Sanayi Sitesi'ne giderek S.S. Oto Tamirciler 3. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Ekrem Kalkan’la görüşen Anlı, esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Sanayi Sitesi içindeki bozuk yolların asfaltlaması için Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na talimat verdi.

Haber: Ali VURANEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.