Eş Başkan yurttaşlarla buluştu

Eş Başkan yurttaşlarla buluştu
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, her gün binlerce kişinin ağırlandığı iftar çadırlarına giderek yurttaşlarla buluştu,

 ardından esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi, daha sonra deterjanlarla cadde yıkama çalışmalarını yerinde denetledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, her gün binlerce kişinin ağırlandığı dört iftar çadırından biri olan Şeyh Sait Meydanı’ndaki (Dağkapı) iftar çadırını ziyaret ederek yurttaşlarla buluştu. Ardından Sur ilçesi Gazi Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Anlı, esnafla sohbet etti, sorun ve şikayetlerini dinledi, daha sonra Çevre Koruma Daire Başkanlığı Temizlik Müdürlüğü ekiplerinin Gazi Caddesi’ni deterjanlarla yıkama çalışmalarını denetledi.

Her gün 3 bin 550 kişiye hizmet veriliyor 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Ramazan ayında paylaşma ve dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla açtığı Şeyh Sait Meydanı (Dağkap),  Batıkent Meydanı, Huzurevleri Ahmet Arif Parkı ve Melik Ahmet Caddesi’ndeki (Roj Düğün Salonu) iftar çadırlarında her gün 3 bin 550 kişiye hizmet veriyor. Eş Başkanlar da sık sık iftar çadırlarında yurttaşlarla bir araya geliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.