Eş Başkan'lar emekçilerle motivasyon toplantısı gerçekleştirdi

Eş Başkan'lar emekçilerle motivasyon toplantısı gerçekleştirdi
Yenişehir Belediyesi Eş Başkanları Ülkü Baytaş ve Selim Kurbanoğlu Park Bahçe ve Fen İşleri'nde çalışan emekçilerle bir araya gelerek motivasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Eş başkanları Ülkü Baytaş ve Selim Kurbanoğlu Park Bahçe ve Fen İşleri’nde çalışan emekçilerin sorunlarını dinleyerek ,daha verimli bir çalışma ortamı yaratılması ve var olan sorunların çözüme kavuşması noktasında emekçilerle bir araya gelerek motivasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Yenişehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Eş Başkanları'nın yanı sıra Park Bahçe ve Fen İşleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Şefik Türk ve çok sayıda çalışan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Eş Başkan Ülkü Baytaş ‘’uzun bir sürenin ardından çalışan emekçi arkadaşlarla bir araya gelme gereksinimi duyduk. Hem yapılan çalışmalarımızın seyri hakkında arkadaşlarımızdan fikir alarak, hem de çalışma sürecinde karşılaştıkları sorunları dinlemek istedik. Periyodik olarak diğer birimlerde çalışan arkadaşlarımızla bu tür toplantıları alıyoruz. Bugünde Park Bahçe ve Fen İşleri'nde emek veren arkadaşlarımızla bu toplantıyı gerçekleştirelim istedik" dedi.

Verimli çalışma için görüşlerinizi almak istedik

Toplantıda çalışanlardan çıkacak talepler doğrultusunda,önlerine bir çalışma programı koyarak bu plan doğrultusunda çalışmalar yürütmeyi hedeflediklerini belirten Baytaş, şöyle devam etti:" Çünkü fiilen bu çalışmaları yürüten sizlersiniz ve çalışmaların verimliliğini arttırmakta sizlerin görüş ve önerileriniz doğrultusunda olacağını düşündük. Biliyoruz ki emekçi arkadaşlar çalıştıkları alanda büyük sorunlarla karşı karşıya kalıp bu zorlukları birlikte aşmaya çalışıyorlar. Emeğinizi takdirle karşılıyoruz ve bütün bunları yaparken çevresel düzenlemeler konusunda daha iyisi nasıl çıkabilir, en doğrusu nasıl olabilir ,bunu hep beraber nasıl yapabiliriz başlıkları üzerinden sizlerle sohbet etme imkanı yaratmak istedik.

Ülkü Baytaş'ın ardından konuşan Selim Kurbanoğlu'da" Daha çok siz emekçileri dinleyerek ,sizlerin kendi alanınızda yaşadığınız sıkıntılar ve bununla birlikte bizim yerine getirmemizi istediğiniz önerileriniz varsa bunları tartışıp, çalışma sistematiğimize ilişkin görüşlerin bildirilmesiyle daha güçlü çalışmalar yürüteceğimize inanıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından çalışanlar, tek tek söz alarak var olan sorunlarını dile getirerek ,daha iyi bir çalışma ortamı nasıl yaratılabilir konusunda görüş ve önerilerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.