EŞİNE KIZDI SOLUĞU ÇATIDA ALDI

EŞİNE KIZDI SOLUĞU ÇATIDA ALDI
Diyarbakır’da eşiyle tartışan bir kişi, çıktığı yangın merdiveninde intihar etmek istedi. Önce Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u isteyen adam eşinin gelmesiyle, intihar etmekten vazgeçti.

Edinilen bilgilere göre olay, Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 101. Sokak'ta bulunan Sofioğlu Sitesi B Blok’un yangın merdiveninde yaşandı. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, yangın merdiveninin üst katına çıktı. Vatandaşlar yangın merdiveni üzerinde ayaklarını sarkıtan bir kişiyi görmesiyle polis ekiplerine haber verdi.

İntihar amacıyla çıkan kişiyi kurtarmak için polis ekipleri ve sağlık ekipleri bölgeye geldi. Şahıs ikna olmayınca olay yerine bu kez Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri gelerek, branda açtı. Polisin, intihar etmen isteyen şahıs ile bir süre konuşarak eyleminden vazgeçirmeye çalıştı. 
İkna olmayan şahıs, önce Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’un gelmesini istedi. Valinin gelemeyeceğini anlayan şahıs bu kez tartıştığı eşinin gelmesini istedi.

EŞİ KONUŞARAK İNTİHARDAN VAZGEÇİRDİ
Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri kısa sürede şahısın ev adresini tespit etti. Polisler intihar etmek isteyen şahsın eşini kısa sürede olay yerine getirdi. Yaklaşık 1 saat süren konuşmalar sonucu intihar etmek isteyen şahıs ikna oldu. Aşağı indirilen şahsa önce sağlık ekipleri müdahale etti. Daha sonra polis ekipleri intihar etmek isteyen şahsın ifadesini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.(iha)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.