Evinde Bir Başka

Evinde Bir Başka
Bu sezon kendi sahasındaki  6 lig ve 2 kupa olmak üzere 8 maçın tamamını kazanan Diyarbekirspor bu alanda önemli bir başarıya imza attı.

Tigris Haber- Bu sezon kendi sahasındaki  6 lig ve 2 kupa olmak üzere 8 maçın tamamını kazanan Diyarbekirspor bu alanda önemli bir başarıya imza attı. Kritik Çorum galibiyetini getiren golü kaydeden Umut Dilek,”Üzerimdeki şanssızlığı kırdım. İnşallah devamı gelecek” dedi.

Kendi Sahasında Rakipsiz

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında rakiplerine geçit vermiyor. İç sahadaki 6 lig maçının tamamını kazanarak 18 puan toplayan Diyarbekirspor, ayrıca evindeki 2 kupa maçını da kazanarak 8’de 8 yaptı ve önemli bir başarıya imza attı. Son olarak kendisi gibi zirve adayı olan Çorum Belediyespor’u 1-0 yenerek yeniden ikinci sıraya yükselen Yeşil-Kırmızılı takımda yüzler gülüyor.

Sırada Deplasman Var

Maçın ardında soyunma odasında selfi çekerek galibiyetin tadını çıkaran futbolcular, sahada da taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yaptı.

Galibiyet golünü atan Umut Dilek,”Üzerimde büyük bir şanssızlık vardı. Geçen haftalarda çok gol kaçırdım. Bu defa galibiyet golü bana nasip oldu. İnşallah devamı gelecek. Artık deplasmanda da başarılı sonuçlar almak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.