Fast-food’lara karşı ızgara!

Fast-food’lara karşı ızgara!
Diyarbakırlı lezzet ustası Alaaddin Kılıç, Nionova Park Alışveriş merkezinde açtığı yeni restoran’da, sabah kahvaltısı, kavurma ve ızgara çeşitleri ile Türkiye ve Dünya’nın önde gelen fast-food markalarıyla yarışıyor.

Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç, yeni restoranında çocuklar ile AVM çalışanları için de pozitif ayrımcılığa giderek özel bir uygulama başlattı. Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç, restoran’a aileleriyle birlikte gelen çocuklara istekleri doğrultusunda “Çocuk Menüsü” ile AVM çalışanlarına da “Emekçi Menüsü“ adı altında indirimli fiyat uyguluyor.

Bir AVM’de ilk kez ızgara duman tütüyor

Diyarbakır’da ilk kahvaltı salonu açan Aladdin Kılıç, kentin büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Nİnova Park’ta bu kez farklı kentin farklı lezzetlerini bir araya getirerek yeni bir Restoran açtı. Ninova Park Alışveriş Merkezi’nin 3’üncü katındaki Cafe-Restoran bölümünde sabah kahvaltısının yanı sıra ağırlıklı olarak kavurma ve ızgara çeşitlerinin ağırlıkta olduğu Restoran açan Alaaddin Kılıç, Türkiye ve Dünya’nın ünlü fast-food markalarıyla yarışıyor. Bir buçuk aylık bir çalışmadan sonra modern bir görünüm verilen ve sessiz sedasız açılan bir restoran’da ilk kez kömür ateşinde ızgara çeşitlerinin yapıldığını gören vatandaşlar hayli ilgi gösterdi. Ninova Park Alışveriş Merkezi’nde Kahvaltıcı Aladdin Kılıç tarafından açılan Restoran’da bir ilke de imza atıldı. Aileleriyle birlikte AVM’ye alışveriş yapmaya gelen çocukların tüketebileceği kadar yemek yemesini ön planda tutan Alaaddin Kılıç, daha düşük fiyatları olan özel “Çocuk Menüsü” de hazırladı. Kılıç, çocukların yanı sıra AVM’deki mağazalarda çalışan personelleri de unutmadı. Sabah kahvaltısının yanı sıra öğlen ve akşam yemeklerinde AVM personellerinin bütçelerini de göz önünde bulunduran Aladdin Kılıç, “Emekçi Menüsü” adı altında çalışanlar için de indirimli fiyatlar uyguluyor. Kahvaltıcı Aladdin Kılıç’ın kavurma ve ızgara çeşitlerinin fiyatları da kentte aynı alanda faaliyet gösteren restoranlardaki fiyatların oldukça altında.

Çocuk ve emekçi menüsü

Diyarbakır’da yaklaşık 30 yıldır yemek sektörüyle uğraştığını kaydeden Alaaddin Kılıç, kentte ilk olarak kahvaltı salonunu kendisinin açtığını ve daha sonra işini genişleterek, ızgara ve sulu yemek alanında da aktif hale geldiğini söyledi. Ninova Park Alışveriş Merkezi’nde açtığı yeni Restoran’da çok fazla kar amacı gütmediğini belirten Aladdin Kılıç, “aileleriyle gelen çocuklara özel fiyatlı “Çocuk Menüsü” hazırlattık. Böylece ısrafında önüne geçmiş olacağız. Yani çocuk yiyebileceği kadar alacak. AVM’deki mağazalarda çalışan arkadaşlarımızı da unutmadık. Onlar emekçi insanlarımız. Onlar için de bütçelerini sarsmayacak şekilde ‘Emekçi Menüsü’ hazırladık. Yani onlar içinde özel indirim uyguluyoruz. İnşallah bu yeni restoranımızda da başarılı olacağız“ dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.