Fenerbahçe'den ilk transfer!

Fenerbahçe'den ilk transfer!
Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni sezonun ilk transferi için gaza bastı. Sarı-Lacivertli kulüp, sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Ferdi Kadıoğlu yerine aradığı sol beki buldu.

Bu sezonki performansıyla Avrupa devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor. Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması ihtimaline karşılık sol bek arayışına başlayan Fenerbahçe, aradığı ismi buldu.

Fenerbahçe İlk Transferi İçin Harekete Geçti! 224

FENERBAHÇE İLK TRANSFERİNİ TAMAMLADI

Sarı-lacivertliler, yeni sezon için ilk transferini Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Takımın sportif direktörü Mario Branco, Fatih Karagümrük'ün 23 yaşındaki gurbetçi oyuncusu için yapılan görüşmelere noktayı koydu.

Sabah'ta yer alan habere göre, pazarlıklarda 2 milyon Euro + bonus maddeler karşılığında el sıkışıldı. Hatta yetenekli futbolcunun ilk taksit ödemesi, geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Fenerbahçe İlk Transferi İçin Harekete Geçti! 334

Levent Mercan ile Fenerbahçe Yönetimi, yeni sezon için kafasındaki ikiliyi oluşturmuş oldu. Bu sezon deneyim kazanan ve güven oluşturan Jayden Oosterwolde ile yola devam edilecek. Sarı- lacivertliler, Oosterwolde-Levent ikilisi ile sezon planlamasını yaptı.

Fenerbahçe İlk Transferi İçin Harekete Geçti! 444

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Levent Mercan Fatih Karagümrük'te bu sezon 35 maçta boy gösteri.

Yıldız sol bek, forma giydiği maçlarda takımına 1 gol attı ve 4 asistlik katkı sağladı.

Kaynak:Halk Tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.