Fenerbahçe'den TFF'ye sert tepki

Fenerbahçe'den TFF'ye sert tepki
Fenerbahçe Başkanıvekili Semih Özsoy, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun gideceğini belirterek "Zaten gidecek kimse bunu mal etmesin" dedi.

Tigris Haber- Fenerbahçe Başkanıvekili Semih Özsoy, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun gideceğini belirterek "Zaten gidecek kimse bunu mal etmesin" dedi. "Düdük astıranların o günden sonra aleyhine düdük çalınmadı" diye konuşan Özsoy hakem hatalarının kasıtlı olduğunu söyledi. NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen'in 3 Temmuz hatırlatması üzerine Özsoy, "Biz de 'Acaba o yapı, hala tasfiye edilmedi mi?' diye soruyoruz" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, NTV'de Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova'nın soruları yanıtladı.

Asbaşkan Özsoy'un konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"Bunları atlatacağız"

"Başlangıcı itibarıyla da geldiğimiz yer itibarıyla da zor bir süreç. Camianın büyüklüğüyleyle birlikte bunları atlatacağız. El birliğiyle hem içeride hem dışarıda mücadele ediyoruz. İçeride borçların yapılandırılması bizim belimizi büken şeylerden biri. Bu süreçlerin kolay olmayacağını biliyorduk ancak bu kadarını beklemiyorduk. Futbolda başarısızlığın yaşanması süreci yavaşlattı"

"Taraftar olsam beni eleştirirdim"

Ben de taraftar olsam beni eleştirirdim. Şunu gururla söyleyebilirim. Bizim iki yüzümüz yok, bir yüzümüz var. Fenerbahçeli bıkkın, Fenerbahçeli yorgun... Bir ateşe, bir sinyale bakıyorlar patlamak için. Başkanımız Ali Koç'un söylediği bir şey var: "İyilik kazanacak." Taraftarlarımız artık gittiği yerde saygı görüp; bağırmadan da kavga etmeden de mücadele edilebiliyor. Masaya yumruğu vurmamamız yumuşak olduğumuzu göstermez"

Fenerbahçe Spor Kulübü'nin Perşembe günü yapılacağı ile ilgili bilgi veren Özsoy, sözlerine şöyle devam etti: "Perşembe gün ki yapacağımız toplantı daha belgeli olacak. Nelerin kasıtlı yapıldığını göstereceğimiz bir toplantı olacak."

"Aykut Kocaman'la kan değişikliği lazımdı"

"Özellikle iki konuda çok eleştiriliyoruz. Birinde masaya yumruğu vurmamamız, diğeri de fazlasıyla öz eleştiri yapıyoruz. Bizim kredimiz artık artarak devam ediyor. Futbol takımının aldığı sonuçlar ortada ancak her maçımızı 35 ile 40 bin kişiye oynuyoruz. Ali Koç, stattan fotoğraf çektirmekten çıkamıyor. Biz gücümüzü burada alıyoruz. Aykut Kocaman'la kan değişikliğine gidilmesi lazımdı. Barcelona Başkanı ile görüştüğümüzde Phillip Cocu son iki hocadan biriydi."

"Hataları hakem hatası olarak algıladık ama..."

Son günlerde tartışılan hakem hatalarına değinen Özsoy, "Hakem hatalarını bu zamana kadar kötü olduğumuz için, 'bahane buldular' diyeceklerini düşündüğümüz için biraz sineye çektik. Teknoloji diyorsunuz ama bu teknolojiyi nasıl kullandığınıza bağlı. Düdük astırmak falan Fenerbahçe'nin hedefi olamaz. Fenerbahçe'nin hedefi o düdüğü teslim edenler ve onları oraya getirenlerdir. Kulüpler Birliği açıklamasının ne kadar doğru olduğunu gördük. Düdük astıranların aleyhine bir şey yapılmadı. Düdüğü astıracaksın, içerideki adamına iş yaptıracaksın ve hata görmeyeceksin. İlk yarıda yapılan maçlarda yapılan hataları hakem hatası olarak algıladık. Ama Bursaspor maçıyla başlayan bir süreç var. Kayserispor maçı, malumun ilanı oldu. Bir şey yapmak isterseniz öncelikle ortamı hazırlarsınız"

"Federasyon'daki Fenerbahçeliler, transfer görüşmelerine girmiyor!"

'Federasyon'da Fenerbahçeliler yok mu?' deniyor. Var. Ama onlar da bizim gibi doğru yaparak yanlış yapıyorlar! Taraf olmuyorlar çünkü. Biz demiyoruz ki onlara, bizim yerimize transfer görüşmelerine girin. Onlar zaten öyle insanlar değiller. Ya da sonra istifa edip baskılara boyun eğip geri dönsün...

'Fenerbahçe'ye Cengiz Zülükaroğlu'na Şeref Yalçın'a bırakacak değiliz'

Böyle insanlar değiller. Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklamanın ne kadar doğru olduğu aslında ortaya çıktı. Düdük astıranlar için o günden bu yana aleyhte bir hakem hatası olmadı. Fenerbahçe'yi Cengiz Zülfikaroğlu'na ve Şeref Yalçın'a bırakacak değiliz.

"Moses yakında sınıra gelir!"

Hakemler her şeyi gösteriyor. Siz adamın gözünün içine bakarsanız küfür ettiğini görürsünüz. İki tane küfür edeni de bakmazsanız görmezsiniz. Bunlar bizi ürkütüyor. Şimdi de Victor Moses ısıtılıyor. 2, 3 maça ceza sınırına gelir o da! Çalınan düdükler, sıradan düdükler değil. 'Gelin konuşalım' diyorlar. Geleceğiz de neyi konuşacağız?

"Hakkımızı istiyoruz"

"Biz kulüp olarak hakkımızı istiyoruz. Her şey olması gerektiği gibi olacak, maçlarda görüşeceğiz. Doğru, dürüst, adil ve işinin başında duran doğru insanlar lazım. Eskiden hakemlik yapmış yorumcular var. Bu insanlar zamanında çiğ yemedikleri için karınları ağrımıyor

'Acaba o yapı hala tasviye edilemedi mi?'

Biz en kötü ihtimalle derdimizi camiamıza anlatırız. Sine-i millete döneriz. Bizi çekin, Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmaz. Şimdi şampiyonluk yolunda değiliz. Yine de bunlar yapılıyor. (Rıdvan Dilmen'in 3 Temmuz hatırlatması üzerine) Biz de 'Acaba o yapı, hala tasfiye edilmedi mi?' diye soruyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.